domingo, 25 de noviembre de 2012

Carpeta d' Ètica

Que es?

Box es una aplicació web en la qual pots crear una carpeta digital per pujar ahi documents de Word, Pdf, etc.. I en aquest cas, nosaltres l'hem utilitzat per a pujar el treball del dossier d'Ètica, " el pensament kantià " que son una mena d'activitats sobre Kant, la gran majoria, que anem a utilitzar per a comparar el seu concepte de " llibertat " amb el nostre.
 
     



Quina es la nostra opinio?

En la nostra opinió, esta molt bé, ja que aprens a utilitzar una nova ferramenta molt útil i molt bona per a blogs, etc..
També ens agrada la manera de comparar el nostre concepte de " llibertat " amb el de Kant o qualsevol il·lustrat, i mes amb els temps que corren.. 

2 comentarios:

  1. Molt bé. A temps encara que els títols dels documents no siguen molt adequats.

    ResponderEliminar
  2. El document està molt bé. Al text hi ha algunes imprecisions però com sempre feu un treball d'altura. Els tutors també poden ser menors d'edat, o un retor és major d'edat perquè tutoritze a altres? Es una reflexió. Falta una part on Kant argumenta sobre la bona voluntat, sobre una llibertat racional que actua pensant en la humanitat en cada acció i que pren als altres com a fins i no com a mitjans per aconseguir els seus propis objectius. No està del tot recollida aquesta idea.
    Pensava que insertareu les imatges sense més comentari com a il.lustració del vostre text.
    En tot cas, un fenomenal treball en estructura i contingut amb precioses valoracions personals. Felicitacions.

    ResponderEliminar