miércoles, 24 de octubre de 2012

Qui som?

Marta Perez


Carme Sanchez


Victor Alarcon


Alexis Chardi


5 comentarios:

  1. Hola!!
    1. Titol en valencià i títol de l'entrada més significatiu.
    2. Falta presentació del treball d'acord a pautes.
    3. Alex: revisar i ampliar la redacció en contingut i estructura del text
    4. Reviseu l'ortografia.
    5. Falten les etiquetes (veure normes al bloc del projecte) i gadget d'etiquetes al menú.

    ResponderEliminar
  2. Continua havent aspectes que no corregiu i que ja formen part d'una manera de construir el bloc que no és correcta. No és simplement un visor dels vostres treballs sinó que ha de presentar-los adequadament, han d'estar classificats amb etiquetes (cal afegir un gadget al menú ) i sobre tot és molt important també la qualitat en la presentació.

    No entenc perquè hi ha dues entrades sobre el treball del MUVIM, ni perquè no heu comentat la visita, la proposta de treball que se vos fa; perquè no utilitzeu més imatges pròpies, ni hipervincles al bloc per mostrar el material original...
    Mireu atentament els blocs d'ètica i del projecte i simuleu les vostres entrades ... Es un model de referència. Tal vegada no és el millor que es pot fer però pensem que és un bon punt de partida.
    Els documents en issuu poden quedar molt més vistosos i amb color. Useu la ferramenta al màxim del que dona de si. Torneu a editar i copieu de nou el codi i si no sabeu, pregunteu ... Hi ha mil i una formes!!

    Ací queda feina del bloc i a més a més el treball no havia d'estar finalitzat encara. Ja el revise.

    ResponderEliminar
  3. Els avatars bé encara quel'audio de Víctor no és comprensible per la manca de puntuació i el de Carme un poc breu.

    ResponderEliminar
  4. Falta la presentació del treball realitzat, del producte i del grup. Llàstima. Seguiu normes per etiquetar!! Trimestre, assignatura i tipus de document (doc. de text)
    Marta: gran reflexió! Algunes faltes i tire a faltar l'aspecte dels projectes de vida.
    Carme: Falta el projecte de vida, la sexualitat i estima i has d'organitzar molt millor els paràgrafs. Han de tenir entre 8 i 10 línies. Podries haver aprofundit un poc més però és un bon treball.

    ResponderEliminar
  5. Víctor un element fonamental de la personalitat no són els gustos als que has dedicat bona part de l'exercici, sinó els que havíem treballat al dossier. Per tant, falta contingut i has de cuidar prou l'expressió (faltes i sintaxi) i també l'organització dels paràgrafs.
    Alex Chardí: Magnífica descripció i sols alguna falteta! Organitzada, amb tots els factors i rica en el contingut.

    ResponderEliminar