sábado, 3 de noviembre de 2012

El qüestionari del MUVIM

Que es ?

MUVIM significa Museu Valencia de la Il·lustració i la Modernitat.
Es un museu situat al costat de l'estació del nord, i, mitjançant mobiliari, indumentaries, instal·lacions de l'época, t'ajuden a reviure com era aquella epoca.




















Quina es la nostra opinió?

La visita al MUVIM va ser molt interessant i va ser una nova forma d'aprendre el segle de la Il·lustració, ja que si haguera sigut amb llibres e informaciò,ens haguera resultat més aborrit. El tema de la vestimenta, ens va ajudar molt, a concentrar-nos en l'època que anem a estudiar en aquest projecte.
Encara així, pensem que els encarregats, van ser molt estrictes!

2 comentarios:

  1. Hi ha prou aspectes millorables al vostre bloc que podeu anar canviant i també en aquest treball en concret. Algunes de les preguntes són errònies o incompletes. Al bloc del projecte en trobareu materials complementaris (presentació power, guia del museu) que vos ajudaran a localitzar les errades, a millorar les respostes i fer un treball de molta més qualitat.
    També podeu canviar el format del document (les imatges, el fons , etc) però sobre tot el color de la lletra ha de ser legible. On estan les vostres fotos del MUVIM? Que nos feu servir?

    Alé valents i valentes ,que en tenim molt a fer encara!

    ResponderEliminar